Ressurser i …


Gjennom dette prosjektet kan du lage, bruke og bidra til samlesider for læringsressurser. Bidra ved å sende inn ressursene dine, og bli medlem for å lage dine egne sider.

Samlesider

Vil du se alle sidene for studieretningen din? Trykk deg inn på en av samlesidene våre her:

Lag din egen side!

Å lage en side tar 1 time (orientering og opplæring) + 30 min (per side), og ferdighetene du får kan du også bruke til å lage din egen personlige nettside. (som er en av medlemsfordelene våre!) En personlig nettside gir deg mer frihet enn LinkedIn til å profilere deg selv og vise frem det du holder på med, du kan til og med selge tjenester og produkter.

Åpen åndsverklisens!

Alle ressursene publisert gjennom oss er publisert med den åpne åndsverklisensen Creative Commons Navngivelse 4.0 Internasjonal (CC BY 4.0). Det innebærer at du kan dele og bearbeide dem akkurat som du vil, så lenge du kommer med en «korrekt navngivelse» i ditt eget verk. Det er det samme hvor du kommer med navngivelsen, så lenge plasseringen gir mening.

Viktig! Det betyr ikke at alt innhold i Ressurser i … kan brukes på denne måten. Det er bare de ressursene som også finnes nederst på ressurssidene under en egen overskrift med navnet på den som har publisert ressursene som vi garanterer at har åpen åndsverklisens.

Åpen åndsverklisens gjelder i dette eksempelet knappen under “Ressurser fra Anton Lymarev”, og ikke knappene under “Ressurser fra andre”.

Her er et eksempel på en god og korrekt navngivelse: «Notater i IN1010 Objektorientert programmeringTobias Rade Evensen. Hentet fra Notater for studenter 08.10.2021. Åpen åndsverklisens (CC BY 4.0). Har blitt brukt som utgangspunkt for mine egne notater.»

Alle sider