Ved å sponse Folkeliggjort, studentforeningen som hjelper studenter endre egen studiehverdag og høyere utdanning (om oss), og vår Studentdrevet studieplattform, studentenes egen publiserings- og samlingskanal, viser du at du bryr deg om studentene og er en attraktiv arbeidsgiver… For ikke å snakke om at du gjør en forskjell for studentene ved å muliggjøre arbeidet vårt!

Ta kontakt med styret@folkeliggjort.no for å bli sponsor om du kan bidra med mer enn 10 000 kr per år. Om du ønsker å støtte arbeidet vårt, men ikke har mulighet til å være sponsor, kan du vurdere et betalt medlemskap (se Bli medlem!).

Oversiktsbilde over foreningen
Bilde av studieplattformen vår

Det er sponsorplasser for din logo på forsiden og enkeltsidene (se f.eks. IN1000) til studieplattformen vår, nederst på alle nettsidene våre, på lysarkene til vårt Free Website Making Crash Course, og mye annet digitalt og fysisk materiale. På de digitale sponsorplassene er det mulig å lenke til f.eks. karrieresidene deres.

Vi driver foreningen vår så åpent og profesjonelt som mulig. Du finner innsyn i hoved-filområdet vårt på siden Om oss-siden vår. Under finner du også bygget inn rapporter på nettsideresultatene våre fra og med juli 2022 og søkeresultatene våre fra og med juli 2020. Ta gjerne kontakt med nærmere spørsmål i forbindelse med vurdering av å inngå sponsorskap.

Forrige prosjekt

Prosjektet Ressurser i … bekreftet studentenes interesse i ytterligere læringsressurser. Med ressurssider for 7 av 11 mulige førsteårsemner på Institutt for informatikk ved UiO fikk vi fra høsten 2020 til 5.8.2022 følgende resultat:

Merk: 24 000 visninger, 5 500 brukere og 21 000 knappe- og lenketrykk for nettsidene. 200 000 inntrykk, 1800 klikk og 3,65 i gjennomsnittlig posisjon for Google-søk.

Studentdrevet studieplattform tar vare på kjernen til Ressurser i …, gjør det enklere og mer meningsfullt å bidra, og gir oss passiv eksponering selv før det har blitt delt ressurser i et emne. Prosjektet skal være det første stedet studentene leter for å finne læringsressurser, -verktøy og -metoder utover universitetes eget tilbud.

Ikke nøl med å ta kontakt med styet@folkeliggjort.no for å ta del i fremtiden til høyere utdanning.