Finn en emneside


Studentdrevet studieplattform lar studentene lage egne emnesider, ressurssider, studieguider og mer, med emnesiden i sentrum. Slik får vi vår egen publiserings- og samlingskanal. Plattformen er drevet av redaksjonsansvarlige, bidragsytere og studentforeningen Folkeliggjort.

Competition

This semesters’ competition is for a 500 NOK Akademika Gift Card! You get one chance for becoming an editor, and one chance for contributing materials, for a maximum of two chances.

Students at The Faculty of Educational Sciences (UV) at UiO compete to win a 250 NOK Akademika Gift Card.

Hvordan studere

Å finne ut av hvordan du skal studere tar tid, men det gir deg en følelse av trygghet, mestring og tilhørighet. Vår studieguide er ditt første steg på reisen, en sammenstilling og en samling av flere studieguider.

Egen bruk av tid

Det er motiverende og nyttig å få skrevet ned hvor mye en jobber med fagene/emnene sine, data som kan brukes til planlegging av videre arbeid og nærmere analyse. Dette er et regneark for å få oversikt over egen bruk av tid.

Scholarship

Her kommer det snart tekst

Alle bidrag

Innsendte bidrag legges ut av redaksjonsansvarlige på relevante emnesider, men først havner de i det åpne filområdet vårt. Her kan du lete gjennom alle innsendte bidrag.

Innsendte bidrag er delt med lisensen CCBY. Det betyr at du kan bruke dem som du vil, så lenge du legger ved en “korrekt navngivelse”, dvs. en god kildehenvisning.

Eksamensbesvarelser i jus fra StudentLink

Folkeliggjort har tatt over eksamensbesvarelsene til StudentLink i en rekke jus-emner. Disse må fortsatt ryddes opp i.

Vi leter etter frivillige som vil rydde opp i disse og legge dem ut på sine relevante emnesider. Ta kontakt om dette er deg.

Vi leter også etter frivillige som vil lage en samleside for de relevante emnene for jusen. Ta kontakt om dette er deg, og bli med Facebook-gruppen vår Tips og triks for jusstudenter for en Facebook-gruppe hvor delingskultur blant jusstudenter er i sentrum.

Samarbeidende undervisere

Samarbeidende undervisere legger ut undervisningsmaterialet sitt offentlig og med avklart åndsverk og lisens for bruk. I tillegg informerer de om Studentdrevet studieplattform i undervisningen sin. Viktigst av alt tror de på prosjektet.

Offentlig tilgjengelig undervisningsmateriale med avklart åndsverk og lisens for bruk er nødvendig for reell medvirkning i og selvstendige bidrag til høyere utdanning.

De som allerede høsten 2022 fortjener en ekstra aplaus for å ha vært med på å gi tilbakemeldinger og slik utvikle prosjektet er:

Erik Røsæg

Professor ved Universitetet i Oslo | erikrosaeg.no
(Bilde: Universitetet i Oslo)

Jørn Sunde

Professor ved Universitetet i Oslo
(Bilde: Universitetet i Oslo)

Ta kontakt for å bli samarbeidende underviser og sjekk ut undervisere.no for en nettsideløsning for undervisere som støtter Folkeliggjort.

Hjelp prosjektet

Vi leter aktivt etter frivillige, støttespillere, sponsorer og samarbeidspartnere for å få utløst potensialet til Studentdrevet studieplattform. Ta kontakt så hjelper vi deg hjelpe prosjektet!