Finn en emneside!


Studentdrevet studieplattform lar studentene lage egne emnesider, ressurssider, studieguider og mer, med emnesiden i sentrum. Slik får vi vår egen publiserings- og samlingskanal. Plattformen er drevet av redaksjonsansvarlige, bidragsytere og studentforeningen Folkeliggjort.

Samarbeidende undervisere

For at studentene selv skal kunne publisere og samle må de kunne vise til undervisningsmaterialet sitt. Dette er bare mulig hvis materialet er publisert åpent (offentlig) og med avklart åndsverk og lisens for bruk. Samarbeidende undervisere publiserer materialet sitt på denne måten og informerer om studieplattformen vår i begynnelsen av undervisningen sin.

Om du som underviser vil støtte foreningen vår og publisere materialet ditt på en bedre måte, kan du ta i bruk nettsideløsningen vår for undervisere på undervisere.no.

Underprosjekter

I tillegg til emnesider kan du lage ressurssider og studieguider. Disse er selvstendige sider som gjerne blir oppsummert og lenket til på emnesidene. Merk at å lage disse sidene har vært egne prosjekter tidligere, så prosjektsidene deres har ikke blitt oppdatert enda.

Bidrag

I tillegg til å sende inn bidrag til og bli redaksjonsansvarlig for emnesider, kan du som frivillig være med på å videreutvikle selve prosjektet: Bli medlem!

Vi sier heller ikke nei til økonomsik støtte eller sponsorskap: Bli sponsor!

Nærmere om prosjektet

Her kommer det snart mer innhold…