Finn en emneside!


Studentdrevet studieplattform lar studentene lage egne emnesider, ressurssider, studieguider og mer, med emnesiden i sentrum. Slik får vi vår egen publiserings- og samlingskanal. Plattformen er drevet av redaksjonsansvarlige, bidragsytere og studentforeningen Folkeliggjort.

Samarbeidende undervisere

For at studentene selv skal kunne publisere og samle, må undervisningsmaterialet deres være publisert vedvarende og med avklart åndsverk. Samarbeidende undervisere informerer om Studentdrevet studieplattform, og publiserer undervisningsmaterialet sitt på denne måten enten selv eller gjennom vår nettsideløsning for undervisere. Du finner en demonstrasjon av vår nettsideløsning for undervisere på undervisere.no.

Underprosjekter

I tillegg til emnesider kan du som en del av studentdrevet studieplattform lage ressurssider og studieguider. Disse er egne sider som gjerne blir oppsummert og lenket til på emnesidene. Merk at å lage disse sidene har vært egne prosjekter tidligere og “prosjektsidene” deres har ikke blitt oppdatert enda.

Bidrag

I tillegg til å bidra konkret til og bli redaksjonsansvarlig for emnesider kan du som frivillig være med på å videreutvikle hele prosjektet “Studieplattform”. Bli medlem under “Medlemskap” i menyen øverst.

Om prosjektet

Her kommer det snart mer innhold…