Egen bruk av tid


Dette er et regneark for å få oversikt over egen bruk av tid. Nedenfor finner du en knapp for å bla gjennom det fulle regnearket, en knapp for å lage en kopi som du kan bruke selv, og en liten forhåndsvisning av dokumentet.

For videregåendeelever fungerer dette dokumentet spesielt bra sammen med “Plan for karakterer”. Da kan du lage en plan for karakterene dine, få en oversikt over hvordan du faktisk jobber for dem, og justere planene og arbeidet ditt underveis.

Det er motiverende og nyttig å få skrevet ned hvor mye en jobber med fagene sine. En oversikt over hvor produktiv man er, samt hvor mye en har arbeidet for karakterene sine, hjelper dessuten på planlegging av videre arbeid. Fremover kan en større statistikksamling på hvor mye tid ulike fag krever av elever og studenter være interessant.

Forslag til endringer kan lett kommenteres rett inn i det originale dokumentet i Google Sheets, dersom du for eksempel har forslag til bedre formler. Arket er på ingen måte ferdig jobbet med, og det gjøres stadig bedre. Tilbakemeldinger f.eks. på epost tas imot med åpne armer.

Har du fylt inn et “Egen bruk av tid”-ark? Vi vil ha det! Sammen kan vi synliggjøre hvor mye tid studenter og elever faktisk bruker på fagene og emnene sine! Innfylte ark kan sendes til post@folkeliggjort.no.


Posted

in

, ,

by

Tags: