Nyhetsbrev for juli 2021


Nettside | Facebook | Discord | Instagram | LinkedIn | Epost

Nyhetsbrev for juli 2021!

Nyhetsbrevet er hvordan du kan være sikker på at du har fått med deg alt som har blitt gjort den siste måneden, og hva vi planlegger å gjøre i den neste! Denne måneden har vi blant annet oppdatert sider og delt flere notater for “Notater for videregående”, og jobbet videre med “Ressurser i …”. God fornøyelse, og god studiestart nå om 2 uker!

Innholdsfortegnelse

 1. Videregående – Folkeliggjort
  1. Nå ut til elever og elevråd
  2. Notater for videregående
 2. Universitet og høyskole – Folkeliggjort
  1. Ressurser i …
  2. Notater for studenter
 3. Nyheter og oppdateringer
  1. Statistikk
  2. Reklame
 4. Du kan bidra!

Videregående – Folkeliggjort

Nå ut til elever og elevråd

Vi har begynt på et regneark for å holde styr på hvilke Facebook-grupper vi kan dele innleggene våre i, og her kommer vi til å prioritere grupper for videregående. Neste måned kommer vi til å ta en runde med markedsføring for “Videregående – Folkeliggjort”, og be om møter med elevråd. Her kan du bidra, og vi håper å kunne få et gjennombrudd på denne fronten snart. Ta mer personlig kontakt med oss i Folkeliggjort på m.me/folkeliggjort om du er tilknyttet en videregående skole. 

Notater for videregående

Forrige måned lagde Silje og Tobias et nytt utseende for “Notater for videregående”. Denne måneden har Silje jobbet med å legge ut egne notater. Per nå har vi en ny side “Notater i norsk”, oppdaterte sider for “Notater i historie” og “Notater i religion og etikk”, og da flere notater i både norsk og historie. Neste måned kommer også flere notater i religion. Ta en titt på hvordan “Notater i norsk” ble seende ut:

Bilde av siden til "Notater i norsk"

Prosjektside: https://folkeliggjort.no/utdanning/notater-for-videregaende/ 

Universitet og høyskole – Folkeliggjort

Ressurser i …

Forrige måned lagde vi 2 nye sider, og oppdaterte 3 sider til et nytt utseende. Denne måneden har vi gjort litt forarbeid for å oppdatere flere sider til nytt utseende. Neste måned kommer vi til å oppdatere disse, og gjøre et lite arbeid for å rekruttere nye studenter til å ta ansvar for å videreutvikle dem. Det er også en tanke å lage en video som forklarer hvordan du lager din egen “Ressurser i …”-side, slik at dette blir enda enklere for nye medlemmer. 

Prosjektside: https://folkeliggjort.no/utdanning/ressurser-i/ 

Notater for studenter

Vi skulle legge inn resten av notatene våre i notatsystemet vårt denne måneden, men vi har prioritert å gjøre oss ferdig med “Ressurser i …”. Neste måned før neste semester kommer vi til å jobbe mer med og klargjøre “Notater for studenter” til studiestart.

Prosjektside: https://folkeliggjort.no/utdanning/notater-for-studenter/ 

Nyheter og oppdateringer

Statistikk (Oppdatering)

Denne måneden hadde vi 821 visninger og 398 brukere på nettsiden vår. Vi betaler enda ikke for noen reklame for nettsiden. De 5 mest sette sidene utenom forsiden var

 1. Egen bruk av tid
 2. Plan for karakterer
 3. Notater for videregående
 4. Oppgaver for videregående
 5. Eksamensoppgaver i Informasjonsteknologi 1 REA3014 muntlig-praktisk eksamen

Reklame (Oppdatering)

En viktig del av arbeidet vårt er å reklamere for formålet, medlemmene våre, og arbeidet deres. Da får flere nytte av prosjektene våre, og det blir enklere å få flere til å bidra og å rekruttere nye medlemmer. Denne måneden har vi lagt ut innlegg om “Universitet og høyskole – Folkeliggjort”, og jobbet med et regneark for hvor vi har tillatelse til å dele hvilke innlegg. 

Denne måneden nådde vi 6900 brukere, fikk 500 innleggsengasjement, 170 klikk inn på nettsiden vår, og 3 nye følgere på Facebook.

Denne måneden nådde vi 1800 brukere, og fikk 140 innleggsengasjement på Instagram.

Denne måneden nådde vi 74 brukere på LinkedIn. Vi betaler enda ikke for noen reklame på LinkedIn.

Du kan bidra!

Vi er fortsatt i en oppstartsfase, så alle bidrag har ekstra mye å si. Du kan bidra ved å

 • Like, dele og kommentere innleggene våre på Facebook, Instagram og LinkedIn. 
 • Invitere venner til å like sidene våre, så når vi så mange som mulig!
 • Vise interesse i ett av prosjektene våre (vi har arbeidsoppgaver til deg!)
 • Bli med i Discord-serveren vår!
 • Bli medlem!
 • Starte ditt eget prosjekt!

Slå an en prat på post@folkeliggjort.no eller m.me/folkeliggjort (messenger). Skjema for å melde interesse om å bli medlem finner du i høyre kolonne på folkeliggjort.no.Medlemsmøtene (som er åpne for alle!) finner du hver søndag kl.18:00-20:00 på Discord-serveren vår. Vi hjelper deg med å folkeliggjøre!

Nettside | Facebook | Discord | Instagram | LinkedIn | Epost

Takk for en flott måned! På gjensyn!

– Styret i Folkeliggjort


Posted

in

,

by