Notater i Norsk


Her legger vi ut alle notater vi mottar i faget norsk. Rett gjerne skrivefeil, og kom gjerne med tilleggsinformasjon, direkte i de originale dokumentene. Da lagres det som et forslag til endring. Det er en god måte å bidra til å forbedre kvaliteten på de notatene vi allerede har tilgjengelige. Om du tar utgangspunkt i et av notatene under, er det flott om du gjør det tydelig hvilket notat du har brukt og hvordan. Når du sender inn notatene dine, kan vi da legge dem ut som en iterasjon (forbedring av) eller variasjon (alternativ til) av et annet notat.

Vi har også oppgaver i Norsk vg2 og Norsk vg3 som du kanskje kan være interessert i. Resten av fagene vi har notater i finner du på siden “Notater for videregående”, og resten av prosjektene våre for videregående finner du på siden “Videregående – Folkeliggjort”.

Notater til Grip teksten vg2, Aschehoug 2013

Notater fra Silje Øksland Krohne

Notater til boka Grip teksten vg2 utgitt av Aschehoug i 2013. Skrevet av Silje Øksland Krohne som elev ved Skien videregående skole, i løpet av skoleåret 2017-2020. Inkluderer notater til litteraturhistoriske perioder, skrivetips og norsk språkhistorie. Du finner notatene ved å klikke på knappen under.

Vis dokumenter

Notater til Grip teksten vg3, Aschehoug 2013

Notater fra Silje Øksland Krohne

Notater til boka Grip teksten vg3 utgitt av Aschehoug i 2013. Skrevet av Silje Øksland Krohne som elev ved Skien videregående skole, i løpet av skoleåret 2017-2020. Inkluderer notater til språkutvikling og tekstanalyse. Du finner notatene ved å klikke på knappen under.

Vis dokumenter