Nyhetsbrev for august 2021!


Nettside | Facebook | Discord | Instagram | LinkedIn | Epost

Nyhetsbrev for august 2021!

Nyhetsbrevet er hvordan du kan være sikker på at du har fått med deg alt som har blitt gjort den siste måneden, og hva vi planlegger å gjøre i den neste! Denne måneden har vi blant annet reklamert for “Ressurser i …” på Institutt for informatikk ved Universitetet i Oslo, fått en ny “Ressurser i …”-side, og jobbet mer med å nå ut med “Videregående – Folkeliggjort”. God fornøyelse, og velkommen til nytt studieår! 

Innholdsfortegnelse

 1. Videregående – Folkeliggjort
  1. Nå ut til elever og elevråd
  2. Notater for videregående
 2. Universitet og høyskole – Folkeliggjort
  1. Ressurser i …
  2. Notater for studenter
 3. Nyheter og oppdateringer
  1. Statistikk
  2. Reklame
 4. Du kan bidra!

Videregående – Folkeliggjort

Nå ut til elever og elevråd

Denne måneden har vi som planlagt begynt på en ny runde med markedsføring for “Videregående – Folkeliggjort”. Vi deler i 3 grupper, og forsøker å få inn flere grupper i dette regnearket. (kommenter gjerne inn grupper du vet om) Det å nå ut til elever og elevråd er lettere sagt enn gjort uten å bruke mye tid på det, så her hadde bidrag vært kjært velkomne. Neste måned burde vi å ta opp igjen kontakten med elevrådene, og vi har 5 innlegg igjen om “Videregående – Folkeliggjort” som kommer i september og oktober.

Notater for videregående

Som planlagt fikk vi lagt ut litt flere notater i Religion og etikk denne måneden, så nå ligger alle notatene fra Tobias (radeeven@folkeliggjort.no) og Silje (siljekrohne@folkeliggjort.no) ute. Notater på videregående kommer ikke til å bli jobbet noe videre med før eventuelle elever eller andre melder interesse.

Prosjektside: https://folkeliggjort.no/utdanning/notater-for-videregaende/ 

Universitet og høyskole – Folkeliggjort

Ressurser i …

Som planlagt fikk vi oppdatert 3 nye sider (IN1010, IN1030 og IN1060) til det nye utseendet, og har gjort et lite arbeid for å rekruttere nye studenter til å ta ansvar for dem. Vi la ut et innlegg i Facebook-gruppa til ifi (Institutt for informatikk ved UiO) om sidene vi har laget for emnene våre der, og informerte om hver enkelt side i ifi sin Discord-server. Det er tydelig fra trafikken hvilke sider som er mest populære, og nå er det bare å krysse fingrene for at noen vil ta over redaksjonsansvaret for dem. 

Silje (siljekrohne@folkeliggjort.no) er i arbeid med å lage sider for emnene sine fra forrige skoleår, men har et omfattende redaksjonsarbeid foran seg før hun får lagt ut alle ressursene sine. Nå i august har hun blitt ferdig med Resources for ENG1103 English phonetics and intonation (recieved pronunciation). Vi gleder oss til å se hva som kommer de neste månedene!

Neste måned lager forhåpentligvis resten av oss sider for de nye emnene våre, og får reklamert for prosjektet også på Det juridiske fakultet ved UiO. Det er fortsatt en tanke å lage en video som forklarer hvordan du kan lage din egen “Ressurser i …”-side, slik at dette blir enda enklere for nye medlemmer. 

Prosjektside: https://folkeliggjort.no/utdanning/ressurser-i/ 

Notater for studenter

Det har vært vanskeligere enn forventet å klargjøre “Notater for studenter” til studiestart. Tobias (radeeven@folkeliggjort.no) jobber med å legge til en funksjon hvor man kan vise en beskrivelse av hvert enkelt notat før man klikker seg inn på det, og dette blir ferdig i løpet av neste måned. 

Prosjektside: https://folkeliggjort.no/utdanning/notater-for-studenter/ 

Nyheter og oppdateringer

Statistikk (Oppdatering)

Denne måneden hadde vi 1455 visninger og 616 brukere på nettsiden vår. Vi betaler enda ikke for noen reklame for nettsiden. De 5 mest sette sidene utenom forsiden var

 1. Ressurser i IN1000 Introduksjon til objektorientert programmering
 2. Ressurser i …
 3. Universitet og høyskole – Folkeliggjort
 4. Eksamensoppgaver i Informasjonsteknologi 1 REA3014 muntlig-praktisk eksamen
 5. Ressurser i IN1020 Introduksjon til datateknologi

Reklame (Oppdatering)

En viktig del av arbeidet vårt er å reklamere for formålet, medlemmene våre, og arbeidet deres. Da får flere nytte av prosjektene våre, og det blir enklere å få flere til å bidra og å rekruttere nye medlemmer. Denne måneden har vi lagt ut innlegg om “Videregående – Folkeliggjort”, og skaffet 3 grupper for videregående hvor vi kan dele innleggene våre. 

Denne måneden nådde vi 9528 brukere, fikk 387 innleggsengasjement, 113 klikk inn på nettsiden vår, og 4 nye følgere på Facebook.

Denne måneden nådde vi 1081 brukere, og fikk 149 innleggsengasjement på Instagram.

Denne måneden nådde vi 48 brukere på LinkedIn. Vi betaler enda ikke for noen reklame på LinkedIn.

Du kan bidra!

Vi er fortsatt i en oppstartsfase, så alle bidrag har ekstra mye å si. Du kan bidra ved å

 • Like, dele og kommentere innleggene våre på Facebook, Instagram og LinkedIn
 • Invitere venner til å like sidene våre, så når vi så mange som mulig!
 • Vise interesse i ett av prosjektene våre (vi har arbeidsoppgaver til deg!)
 • Bli med i Discord-serveren vår!
 • Bli medlem!
 • Starte ditt eget prosjekt!

Slå an en prat på post@folkeliggjort.no eller m.me/folkeliggjort (messenger). Skjema for å melde interesse om å bli medlem finner du i høyre kolonne på folkeliggjort.no. Medlemsmøtene (som er åpne for alle!) finner du hver søndag kl.18:00-20:00 på Discord-serveren vår. Vi hjelper deg med å folkeliggjøre!

Nettside | Facebook | Discord | Instagram | LinkedIn | Epost

Takk for en flott måned! På gjensyn!

– Styret i Folkeliggjort


Posted

in

,

by