Notater i Informasjonsteknologi 1 (REA3014, IT1)


Her legger vi ut alle notater vi mottar i faget Informasjonsteknologi 1 (REA3014, IT1). Rett gjerne skrivefeil, og kom gjerne med tilleggsinformasjon, direkte i de originale dokumentene. Da lagres det som et forslag til endring. Det er en god måte å bidra til å forbedre kvaliteten på de notatene vi allerede har tilgjengelige. Om du tar utgangspunkt i et av notatene under, er det flott om du gjør det tydelig hvilket notat du har brukt og hvordan. Når du sender inn notatene dine, kan vi da legge dem ut som en iterasjon (forbedring av) eller variasjon (alternativ til) av et annet notat.

Vi har også notater i Informasjonsteknologi 2 og eksamensoppgaver i Informasjonsteknologi 1 som du kanskje kan være interessert i. Resten av fagene vi har notater i finner du på siden “Notater for videregående”, og resten av prosjektene våre for videregående finner du på siden “Videregående – Folkeliggjort”.

Notater til Informasjonsteknologi 1, Aschehoug 2016

Notater fra Tobias Rade Evensen

Notater til boka Informasjonsteknologi 1, utgitt av Aschehoug i 2016. Skrevet av Tobias Rade Evensen som privatist ved eksamenskontoret i Sogn og fjordane og eksamenskontoret i Vestfold og Telemark, over skoleårene 2018-2020. Inkluderer notater til alle kapitlene, tips og nyttige lenker. Ved siden av notatene har det også blitt produsert, begynt på, og hentet inn en rekke andre eksamensrelevante dokumenter. Blant annet en par maler, og et forsøk på å sortere stoffet etter kompetansemålene. Du finner notatene ved å klikke på “Hoveddokument”, og de andre dokumentene (inkludert all kode) ved å trykke på “Andre dokumenter”.

Andre dokumenter