Notater i Fysikk 1 (REA3004)


Her legger vi ut alle notater vi mottar i faget Fysikk 1 (REA3004). Rett gjerne skrivefeil, og kom gjerne med tilleggsinformasjon, direkte i de originale dokumentene. Da lagres det som et forslag til endring. Det er en god måte å bidra til å forbedre kvaliteten på de notatene vi allerede har tilgjengelige. Om du tar utgangspunkt i et av notatene under, er det flott om du gjør det tydelig hvilket notat du har brukt og hvordan. Når du sender inn notatene dine, kan vi da legge dem ut som en iterasjon (forbedring av) eller variasjon (alternativ til) av et annet notat.

Vi har også notater i Fysikk 2 som du kanskje kan være interessert i. Resten av fagene vi har notater i finner du på siden “Notater for videregående”, og resten av prosjektene våre for videregående finner du på siden “Videregående – Folkeliggjort”.

Notater til Ergo Fysikk 1, Aschehoug 2017

Notater fra Tobias Rade Evensen

Notater til boka Ergo Fysikk 1 (2. utgave / 4. opplag), utgitt av Aschehoug i 2017. Skrevet av Tobias Rade Evensen som privatist ved eksamenskontoret i Sogn og fjordane og eksamenskontoret i Vestfold Telemark, over skoleårene 2018-2020. Inkluderer notater til alle kapitlene. Tobias fikk karakter 5 på muntlig praktisk eksamen. Det har også blitt begynt på et par andre dokumenter som det kunne vært interessant for andre å jobbe videre med. Du finner notatene ved å klikke på “Hoveddokument”, og resten av dokumentene ved å trykke på “Andre dokumenter”.

Andre dokumenter