Notater i Fysikk 2 (REA3005 og REA3006)


Her legger vi ut alle notater vi mottar i faget Fysikk 2 (REA3005 og REA3006). Rett gjerne skrivefeil, og kom gjerne med tilleggsinformasjon, direkte i de originale dokumentene. Da lagres det som et forslag til endring. Det er en god måte å bidra til å forbedre kvaliteten på de notatene vi allerede har tilgjengelige. Om du tar utgangspunkt i et av notatene under, er det flott om du gjør det tydelig hvilket notat du har brukt og hvordan. Når du sender inn notatene dine, kan vi da legge dem ut som en iterasjon (forbedring av) eller variasjon (alternativ til) av et annet notat.

Vi har også notater i Fysikk 1 som du kanskje kan være interessert i. Resten av fagene vi har notater i finner du på siden “Notater for videregående”, og resten av prosjektene våre for videregående finner du på siden “Videregående – Folkeliggjort”.

Notater til Ergo Fysikk 2 Aschehoug 2012

Notater fra Tobias Rade Evensen

Notater til boka Ergo Fysikk 2 (2. utgave / 1. opplag), utgitt av Aschehoug i 2012. Skrevet av Tobias Rade Evensen som privatist ved eksamenskontoret i Vestfold og Telemark, over skoleåret 2019-2020. Inkluderer notater til alle kapitlene, tips, og svar på oppgaver. Tobias anbefaler at du printer ut notatene vertikalt, tosidig, med “2 sider per ark”, og stifter dem sammen til et hefte. Ved siden av notatene har det også blitt produsert, begynt på, og hentet inn en rekke andre eksamensrelevante dokumenter. Blant annet et “script” for å skrive greske bokstaver ved hjelp av hurtigtaster. Du finner notatene ved å klikke på “Hoveddokument”, og de andre dokumentene ved å trykke på “Andre dokumenter”.

Andre dokumenter