Master i rettsvitenskap (jus) på UiO


Redaktør:


Denne siden er din og Master i rettsvitenskap (jus) på UiO sin! Det er enkelt å endre den, bare send inn en søknad ved å trykke på “Ta over”, så vil du kunne få mulighet til å redigere den. Får du bruk for informasjonen på siden håper vi du trykker på “Bidra” og sender inn dine egne ressurser. Målet med siden er å samle all nyttig informasjon for Master i rettsvitenskap (jus) på UiO på ett sted.

Studieverktøy

Facebook-grupper

Rettsvitenskap UiO er en Facebook-gruppe for alt relevant for jusstudenter. Tips og triks for jusstudenter er vår egen Facebook-gruppe for å skape delingskultur på jussen!

Våre eksamensbesvarelser

Disse eksamensbesvarelsene har blitt arvet fra StudentLink, og må fortsatt legges inn og synliggjøres på sine respektive emnesider. Vi beklager splittelsen av ressursene, og tar gjerne imot hjelp med videreutvikling av studieplattformen.

Våre emnesider

Andres eksamensbesvarelser, notater m.m.

Nevnte vi at du lett kan bidra til og endre denne siden? Bli med på bevegelsen, og hjelp oss skape en god delingskultur for alle på Master i rettsvitenskap (jus) på UiO!


Du kan bidra!

… Og vi gjør vårt beste for å gi deg noe tilbake for det! Alle som bidrar og/eller blir redaktører kan delta i inneværende semesters Competition for Studentdrevet Studieplattform, og vi organiserer messenger-grupper for deling og kollokviegrupper basert på etterspørsel.

… Men viktigst av alt er at du bidrar til en delingskultur hvor studenter hjelper hverandre med studiene! Just do it! Noen må være den første til å dele!

Om prosjektet

Studentdrevet studieplattform lar studentene lage egne emnesider, ressurssider, studieguider og mer, med emnesiden i sentrum. Slik får vi vår egen publiserings- og samlingskanal. Plattformen er drevet av redaksjonsansvarlige, bidragsytere og studentforeningen Folkeliggjort.