Meld deg på!

Nyhetsbrevet er hvordan du får med deg alt som skjer i Folkeliggjort. Meld deg på nyhetsbrevet vårt og tar en titt på de vi tidligere har gitt ut!

Tidligere nyhetsbrev

 • Nyhetsbrev for mai 2021

  Nyhetsbrev for mai 2021

  Denne måneden har vi blant annet fått 3 nye medlemmer, og endelig lagt ut prosjektet “Oppgaver for videregående”! Neste måned kommer vi til å jobbe mye med å engasjere nye medlemmer, dele ressurser, og å gjøre det enda enklere å bidra! God sommer, og god fornøyelse!

  les mer…

 • Nyhetsbrev for april 2021

  Denne måneden har vi nådd ut til elevråd og hjulpet en student med å lage sin egen “Ressurser i …”-side. Neste måned skjer det enda mer spennende, så følg med!

  les mer…

 • Nyhetsbrev for mars 2021!

  Denne måneden har vi jobbet med reklamemateriell vi kan sende til de videregående skolene, og sørget for at alle medlemmene våre har tilgang på de arbeidsverktøyene de trenger. Vi har også startet en egen Instagram-konto!

  les mer…

 • Nyhetsbrev for februar 2021

  Denne måneden har vi endelig lansert første versjon av “Notater for studenter”, og laget en egen tjener på nettsamfunn-programmet Discord! Det har også blitt jobbet litt med videregående, og som vanlig er det mange muligheter for å bidra. God fornøyelse!

  les mer…

 • Nyhetsbrev for januar 2021

  Mye har skjedd denne måneden, både for videregående og høyere utdanning. Denne måneden endrer vi dessuten formatet til nyhetsbrevet. Nå er det lettere å følge med på de prosjektene som betyr mest for deg! God fornøyelse!

  les mer…

 • Nyhetsbrev for desember!

  Nyhetsbrevet vil være hvordan du kan være sikker på at du har fått med deg alt som har blitt gjort den siste måneden, og hva vi planlegger å gjøre i den neste. Dette blir vårt 2. nyhetsbrev. God fornøyelse!

  les mer…