Informasjonsteknologi 2 REA3016


Her legger vi ut eksamensoppgaver i informasjonsteknologi 2 REA3016 muntlig-praktisk eksamen. Også kjent som IT2 muntlig-praktisk eksamen. Vi legger ut hele bunken med ark slik den har blitt overlevert til kandidaten, slik at man vet hva man kan forvente av sitt eksamenskontor/sin videregående skole.

Per dags dato, publiserer ikke de videregående skolene og eksamenskontorene oppgavene sine selv. I prosjektet «Muntlig og muntlig praktisk eksamen – Folkeliggjort» vil vi virkelig studerer disse eksamenstypene og gjør dem mer tilgjengelige for elever og privatister. Les mer om prosjektet her

Muntlig-praktisk eksamen i Informasjonsteknologi 2 REA3016 Skien videregående skole våren 2020

I forberedelsesdelen rakk jeg ikke å skrive ferdig programmet lenger enn til etter den første funksjonen, men jeg fikk likevel en sekser. Sammen med eksaminator forklarte jeg det jeg hadde programmert, skrev ferdig programmet, og la til ekstra funksjonalitet. Det forventes altså ikke at du skal klare å skrive ferdig oppgaven i forberedelsesdelen. Oppgaven er bare et grunnlag for prøvingen av kompetansen din.

Din eksamensoppgave her

Kort tekst om din eksamen her

Andre ressurser for IT2:

Vi har en rekke andre ressurser for dette faget, og DU kan bidra! Ta kontakt, vi er en organisasjon åpen for alle!