Bli bidragsyter eller redaktør for studieplattformen


Det lønner seg å bidra!

Vi planlegger å avholde konkurranser for å premiere de beste bidragene… følg med!

Andre fordeler ved å bidra


Mye kan ikke publiseres

Derfor får du som bidragsyter tilgang på en messenger-gruppe for inneværende semester hvor man kan dele friere og samarbeide mer.


Budsjett og bedre verktøy

Som bidragsyter kan du bruke budsjettet til siden til å lage bidragene dine, og vi sponser arbeidsverktøyene du har bruk for.


Fyrtårn-kollokvier

Vi setter dere i kontakt med hverandre, og kan sette dere i kontakt med fagpersoner og andre som er villige til å lede kollokviegruppen deres.

Hva venter du på?

Bli redaktør!

Å være redaktør er først og fremst et ansvar, men du gjør en forskjell for andre, og du lærer mer.

Som redaktør må du legge ut bidragene sendt inn av andre studenter. Dette er så enkelt som å flytte dem over i emnets ressurser-mappe i Google Drive. Du vurderer så selv om bidragen skal få noen større oppmerksomhet på emne-siden i studieplattformen.

Ellers kan du redigere og gjøre hva du vil med emne-siden! Vi gir deg digitale superkrefter, i bytte mot at du legger ut bidragene som sendes inn.

Så enkelt er det å redigere en av sidene:

Har vi en avtale?

Bli en del av fellesskapet!

Å være medlem er gratis: Du kan lage din egen nettside og lære deg andre digitale ferdigheter sammen med andre, med full tilgang på de fleste digitale eindelene våre.

Som betalende medlem får du i tillegg din egen ferdig oppsatte nettside, helt klar til bruk. Du blir nevnt og lenket til nederst på nettsiden vår, også med logo om du er studentforening eller bedritft.