Notater i Musikk i perspektiv 2 (MUS2007 og MUS2008)


Her legger vi ut alle notater vi mottar i faget Musikk i perspektiv 2 (MUS2007 og MUS2008). Rett gjerne skrivefeil, og kom gjerne med tilleggsinformasjon, direkte i de originale dokumentene. Da lagres det som et forslag til endring. Det er en god måte å bidra til å forbedre kvaliteten på de notatene vi allerede har tilgjengelige. Om du tar utgangspunkt i et av notatene under, er det flott om du gjør det tydelig hvilket notat du har brukt og hvordan. Når du sender inn notatene dine, kan vi da legge dem ut som en iterasjon (forbedring av) eller variasjon (alternativ til) av et annet notat.

Resten av fagene vi har notater i finner du på siden “Notater for videregående”, og resten av prosjektene våre for videregående finner du på siden “Videregående – Folkeliggjort”.

Notater til Ekko 2, Gyldendal 2000

Bokserien Ekko har blitt brukt i undervisningen til Skien videregående i Musikk i perspektiv 1 og 2.

Notater fra Tobias Rade Evensen

Notater til boka Ekko 2, utgitt av Gyldendal i 2000. Skrevet av Tobias Rade Evensen ved Skien videregående, skoleåret 2017-2018, i klassen 3MDA, med Tord Samdal som faglærer, og Toril Siksjø som kontaktlærer. Inkluderer notater etter undervisningen. Har fokus på prøver. Ved siden av notatene har det også blitt produsert en presentasjon av Undergrupper i techno. Du finner notatene ved å klikke på “Hoveddokument”, og de andre dokumentene ved å trykke på “Andre dokumenter”.

Andre dokumenter