Her legger vi ut alle notater vi mottar i faget Matematikk R1 (REA3022). Rett gjerne skrivefeil, og kom gjerne med tilleggsinformasjon, direkte i de originale dokumentene. Da lagres det som et forslag til endring. Det er en god måte å bidra til å forbedre kvaliteten på de notatene vi allerede har tilgjengelige. Om du tar utgangspunkt i et av notatene under, er det flott om du gjør det tydelig hvilket notat du har brukt og hvordan. Når du sender inn notatene dine, kan vi da legge dem ut som en iterasjon (forbedring av) eller variasjon (alternativ til) av et annet notat.
Resten av fagene vi har notater i finner du på siden “Notater for videregående”, og resten av prosjektene våre for videregående finner du på siden “Videregående – Folkeliggjort”.
Notater til Matematikk R1, Cappelen Damm 2013
Notater fra Tobias Rade Evensen
Notater til boka Sinus Matematikk R1 (2. utgave 3. opplag), utgitt av Cappelen Damm i 2013. Skrevet av Tobias Rade Evensen som privatist ved eksamenskontoret i Telemark og Vestfold og eksamenskontoriet i Viken, over skoleårene 2019-2021. Inkluderer notater til alle kapitlene (Kapittel 1-8). Teori og oppgaver er notert om hverandre. Notatet består av 4 kladdebøker. Du finner et dokument med oversikt over kladdebøkene ved å klikke på “Hoveddokument”, og mappen hvor notatene er lagret ved å klikke på “Andre dokumenter”.
Andre dokumenter
Å notere i Matematikk
Matematikk er et fag hvor det er vanskelig å rette og kommentere på andres notater. Størsteparten av notatene til hver enkelt kommer i form av kladdebøker, hvor teori og oppgaver er skrevet om hverandre. Det beste du kan gjøre for å forbedre de notatene vi allerede har, er å ta utgangspunkt i dem når du skriver dine egne. Da slipper du å bedre formulere det teoretiske, og ender forhåpentligvis opp med et mer sammenhengende notat når du er ferdig med faget.
Det er nødvendig å jobbe med metode for å notere, ta bilde av, og strukturere notater i matematikk. Hvis du har noen tanker om slik metode, eller kunne vært interessert i å jobbe med notater i Matematikk, ta kontakt på m.me/folkeliggjort (messenger) eller post@folkeliggjort.no. Vi foreslår at du, om du kan og vil, investerer i et tegnebrett slik som Onyx Boox Max Lumi. Eventuelt noe mindre og billigere slik som Onyx Boox Note 3 eller reMarkable 2. Da kan du redigere og flytte rundt på skrift og sider etter hvert som du jobber med faget.