IN1000: Introduksjon til objektorientert programmering


Redaktør:


Dette er din mulighet til å finne og legge ut notater, obligsvar, eksamenssvar med resultater, med mer i emnet IN1000: Introduksjon til objektorientert programmering. Trykk på “Ta over” for å ta over stafettpinnen!

Fra Tobias Rade Evensen

Semesteret 2020H studerte jeg ikke mye: 280 timer totalt, dvs. 13 timer i uken, hvorav 75 timer gikk til IN1000, dvs. 3,5 timer i uken. Likevel fikk jeg en A på eksamen, men merk jeg har tatt videregående-fagene IT1 og IT2 som privatist fra før. Her er mine ressurser for IN1000:

Jeg publiserer ressursene mine med lisensen CCBY, dvs. at du kan bruke dem som du vil så lenge du gir meg en “korrekt navngivelse”, dvs. en god kildehenvisning.

Jeg fikk faktisk også nytte av å se tilbake på notater fra IT1 og IT2 på videregående, da disse fagene formidler mye av det som undervises i IN1000 (og IN1010) på en enklere måte:

Fra andre:

Lastet opp av Sarek Skrotåm på UiO sin emneside fra 2019H


Filområde

Redaktørenes eneste plikt er å legge inn dine bidrag i dette filområdet:

Dette er en ny funksjonalitet per 23.03.2023, så si gjerne ifra om noe ikke virker. – Admin

Du kan bidra!

… Og det lønner seg! Om du vil blir du lagt til i Messenger-grupper for deling, hjulpet med å finne kollokviegrupper og med i konkurranse om gavekort på Akademika!

… Det hele avhenger av redaksjonsansvarlige, som får frie tøyler mellom skillet (streken) over og skillet der det står hvem som er redaksjonsansvarlig.

Nevnte vi at å bidra hjelper dine medstudenter? Just do it!

Om prosjektet

Studentdrevet studieplattform lar studentene lage egne emnesider, ressurssider, studieguider og mer, med emnesiden i sentrum. Slik får vi vår egen publiserings- og samlingskanal. Plattformen er drevet av redaksjonsansvarlige, bidragsytere og studentforeningen Folkeliggjort.