IN2140: Introduksjon til operativsystemer og datakommunikasjon


Redaktør:


Bidragsytere:

Elias Hoel Birketvedt

Denne siden er din og emnet IN2140: Introduksjon til operativsystemer og datakommunikasjon sin! Det er enkelt å endre den, bare trykk på “Ta over” for å bli redaktør. Som redaktør kan du endre alt under skillet over og skillet under (de lange strekene). Om du vil sende inn en fil til filområdet nederst på siden kan du trykke på “Bidra!”.

Bidrag fra Elias Hoel Birketvedt våren 2022

Under første plenumstime i IN2140 dette semesteret opplevde jeg at en del medstudenter var forvirrede over hva som ble gått gjennom i timen. Det var mange som syntes det gikk for fort, og det var tydeligvis uklart nøyaktig hva det var vi skulle lære. I første omgang er planen min å oppsummere informasjonen fra første uke i faget, slik at ting blir litt klarere.

Her er notatene mine fra første ukes forelesning. De er tatt kronologisk; jeg tok notater mens jeg så opptaket fra første forelesning.
Jeg tenker også å lage en oppsummering av plenumstimen. Hvor vi tar det videre derfra, finner vi ut av. Andre må gjerne bidra! 😀


Filområde

By uploading files here you are publishing your materials with the CC BY 4.0 open license. This means in short that anyone may use your work as they see fit, as long as they give you proper attribution.

Uploading directly to this file area is new functionality as of autumn 2023 meant as a quick and easy way to contribute to our subject pages. Please reach out if you are experiencing problems with the functionality.


Du kan bidra!

… Og vi gjør vårt beste for å gi deg noe tilbake for det! Alle som bidrar og/eller blir redaktører kan delta i inneværende semesters Competition for Studentdrevet Studieplattform, og vi organiserer messenger-grupper for deling og kollokviegrupper basert på etterspørsel.

… Men viktigst av alt er at du bidrar til en delingskultur hvor studenter hjelper hverandre med studiene! Just do it! Noen må være den første til å dele!

Om prosjektet

Studentdrevet studieplattform lar studentene lage egne emnesider, ressurssider, studieguider og mer, med emnesiden i sentrum. Slik får vi vår egen publiserings- og samlingskanal. Plattformen er drevet av redaksjonsansvarlige, bidragsytere og studentforeningen Folkeliggjort.