Ressurser i EXPHIL03 Examen Philosphicum


Her legger vi ut alle notater, obligsvar, eksamenssvar med resultater, og andre ressurser vi mottar i EXPHIL03 Examen Philosophicum. Det er Tobias Rade Evensen som har tatt initiativet til denne siden. Ta kontakt på m.me/radeeven (messenger) eller radeeven@folkeliggjort.no om du vil hjelpe til med siden, eller send inn ressursene dine via knappen under.

Gjennom prosjektet Ressurser i … kan du lage, bruke og bidra til samlesider for læringsressurser. Bidra ved å sende inn ressursene dine, og bli medlem for å lage dine egne sider.

Gode ressurser for EXPHIL03

Her trekker vi frem spesielt gode ressurser og verktøy som ikke har noe med noe spesifikt semester å gjøre.

Emnesiden er en god ressurs. Husk å se på materiale fra tidligere semester!

Rampelys

Her trekker vi frem de beste ressursene laget til et spesifikt semester. Disse fortjener å bli jobbet videre med!

(Fra Tobias Rade Evensen 2021H

Ressurser fra 2021H

Ressurser fra Tobias Rade Evensen

Jeg har jobbet 90 timer med Exphil dette semesteret, og fikk til slutt en C på eksamen. I notatene mine finner du først og fremst notater til forelesningene. Avhengig av prioriteringene dine kan det være bedre å skumme over forelesningsnotater enn å se alle forelesningene, og nå har du den muligheten. I tillegg til notatene mine deler jeg eksamenssvaret mitt og hvordan jeg brukte tiden min gjennom semesteret.

Se hvordan vi lagde denne siden

Se hvordan Tobias som medlem i Folkeliggjort lagde denne siden gratis på bare 25 minutter i denne videoen:

Som medlem i folkeliggjort (gratis) hjelper vi deg med å lager nettsider slik som denne (også gratis) for emnene dine, interessene dine eller bare for din egen skyld. Bli med, da vel!