Finn en emneside!


Studentdrevet studieplattform lar studentene lage egne emnesider, ressurssider, studieguider og mer, med emnesiden i sentrum. Slik får vi vår egen publiserings- og samlingskanal. Plattformen er drevet av redaksjonsansvarlige, bidragsytere og studentforeningen Folkeliggjort.

Alle bidrag

Innsendte bidrag legges ut av redaksjonsansvarlige på relevante emnesider, men først havner de i det åpne filområdet vårt. Her kan du lete gjennom alle innsendte bidrag.

Samarbeidende undervisere

Samarbeidende undervisere legger ut undervisningsmaterialet sitt offentlig og med avklart åndsverk og lisens for bruk. I tillegg informerer de om Studentdrevet studieplattform i undervisningen sin. Viktigst av alt tror de på prosjektet.

Offentlig tilgjengelig undervisningsmateriale med avklart åndsverk og lisens for bruk er nødvendig for reell medvirkning i og selvstendige bidrag til høyere utdanning.

De som allerede høsten 2022 fortjener en ekstra aplaus for å ha vært med på å gi tilbakemeldinger og slik utvikle prosjektet er:

Erik Røsæg

Professor ved Universitetet i Oslo | erikrosaeg.no
(Bilde: Universitetet i Oslo)

Jørn Sunde

Professor ved Universitetet i Oslo
(Bilde: Universitetet i Oslo)

Ta kontakt for å bli samarbeidende underviser og sjekk ut undervisere.no for en nettsideløsning for undervisere som støtter Folkeliggjort.

Hjelp prosjektet

Vi leter aktivt etter frivillige, støttespillere, sponsorer og samarbeidspartnere for å få utløst potensialet til Studentdrevet studieplattform. Ta kontakt så hjelper vi deg hjelpe prosjektet!